• +31 (0)547 38 58 43
  • Alleen merkkwaliteit
  • 24 uurs-verzendservice
  • Paypal, Visa, Mastercard
  • meer dan 25 jaar ervaring

VERSUM SOLO A

De VERSUM SOLO  A-snaar maakt indruk met haar fluwelen kleur, solistische glans en onbeperkte expressie-mogelijkheden. Zelfs onder maximale belasting biedt ze alle schakeringen die een cellist op het podium nodig heeft: zowel in zacht pianissimo als in uitbundig fortissimo. Dankzij haar lichte en elegante respons kan men vertrouwen op goede aanspreekbaarheid en snelle reactie. Met haar mooie body en uitstekende draagvermogen behoort VERSUM SOLO A tot de A-klasse  onder de cello-snaren.

 

VERSUM SOLO D

De VERSUM SOLO D-snaar compenseert de gebruikelijke zwakheden van conventionele D-snaren en maakt indruk met een opmerkelijke présence, gestructureerde body en een rijk kleurenpalet. Na slechts een korte inspeeltijd biedt ze zowel delicate nu nces als solistische uitstraling, en maakt ze het mogelijk aan het instrument een rijk palet aan harmonische boventonen te ontlokken. Het speciale ontwerp van lichtgewicht aluminium en een koperen omwikkeling met kunststof coating zorgen voor een veel dunnere snaar-diameter dan conventionele D-snaren. Dit geeft het een briljant, krachtig en rijk geluid en zorgt zo voor een ideale brug tussen de G- en A-snaren.

 

VERSUM SOLO G + C

VERSUM SOLO G- en C-snaren belichamen een tot nu toe ongeëvenaarde synthese van explosieve dynamiek en sierlijke zachtheid met de best mogelijke respons. Hun massieve, diepe kern heeft een verrassende stralende en levendige toets. Even buitengewoon is  hun modulatie-vermogen: tedere of zoet piano, heroïsche fortissimo passages,  een krachtige aanzet - de speler is net begrensd. De klank-aanzet is volledig vrij vormbaar: zacht, hard of scherp, van barok tot modern, VERSUM SOLO G- en C-snaren bieden klank- en variatiemogelijkheden van het hoogste niveau. In combinatie met de VERSUM SOLO A- en D-snaren klinken de hoge tonen nog levendiger en dynamischer. Tegelijkertijd ondersteunen ze een nobel klankbeeld met een vocale kwaliteit.

 

https://www.arc-verona.nl/out/pictures/generated/product/1/650_540_90/versum-solo.png 219899

Thomastik Versum Solo Set Cellosnaren, medium

Artikelnummer: 219899
269,00 €
Direct leverbaar.