• +31 (0)547 38 58 43
  • Alleen merkkwaliteit
  • 24 uurs-verzendservice
  • Paypal, Visa, Mastercard
  • meer dan 25 jaar ervaring

Larsen Cello Strings: Ontwaak de innerlijke waarden van je cello!

Wat maakt goede muziek?

Is het genoeg om een goed instrument te bespelen met talent en veel oefening? Wanneer is een instrument goed? De Deense fabrikant Larsen heeft het antwoord gevonden voor cellosnaren. Perfecte processen en de beste materialen moeten met een hoge motivatie samenkomen. Samen met musici ontwikkelt Larsen snaren voor cello en viool die de laatste hand leggen aan je muziek!

 

 


Larsen Cello Strings Color Code: Farben für den Charakter der Snaren

Larsen codeert zowel de cellosnaren als de snaren voor altviool en viool in kleur om de sterktes van de snaren aan te geven. De Larsen Cello Strings Color Code is altijd hetzelfde.

  • Blauw betekent zacht
  • Rood betekent medium
  • Geel betekent sterk

Voor de Larsen Cello strijkers is dit zowel in de Original serie als in de Solist en Magnacore(R) merken het geval. Een blik op de op de stempennen is voldoende.

Larsen Original cellosnaren met chroomstaalkern

Larsen snaren voor cello staan bekend om een uitgesproken en omarmende warmte van geluid. Ze reageren gemakkelijk, bieden een zeer expressieve projectie en de inspeeltijd is kort.

Daarom houden professionele muzikanten van de strijkers van het merk Larsen Original. Alle snaren hebben een chroomstaal kern. De A- en D-snaren zijn omwikkeld met chroom.

De G- en C-snaren daarentegen waren omwikkeld met wolfraam. Hierdoor kunnen ze een diep en warm geluid ontwikkelen dat kracht en persoonlijkheid uitstraalt, maar toch gefocust blijft. Larsen Original snaren in soft, medium en strong leverbaar. De Color Code laat zien welke spanning het is.

Larsen Cello Magnacore(R) snaren voor een charismatisch geluid

Voor de veeleisende cellist heeft Larsen een G- en een C-snaar van de hoogste kwaliteit ontwikkeld: spiraalkabelkern/ wolfraamomwikkeld. Met de nieuwe
A- en D-snaar is de set compleet gemaakt. Deze zijn nu nog meer uitgewerkt
en vervolmaakt in de Magnacore. Het is gelukt de inspeeltijd te minimaliseren: voortaan geen metaalachtige of scherpe bijgeluiden meer, en de helderheid in het pianissimo is aanzienlijk verbeterd.

Larsen snaren voor Cello in twee uitvoeringen: Il Cannone

Alle acht snaren van de Il Cannone zijn zo ontworpen dat ze compatibel zijn met elkaar. Ze vullen elkaar aan en ondersteunen elkaar zodat het timbre van het instrument zich optimaal kan ontwikkelen. Optimaliseer je individuele geluid! Il Cannone geeft je volledig de vrije hand.